Wintertrainingen zijn gestart

 

Winter binnen training 2018/2019

Inmiddels zijn de handbikers   van Riverside Racing al in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen.
vorig jaar zijn een aantal van onze leden gezamenlijk de sportschool in gegaan maar dat bleek niet altijd even handig, ook omdat de meeste leden hun eigen sportschool dichterbij huis hebben.
Dit jaar doen we het voor het eerst eens even helemaal anders en zijn we opzoek gegaan naar een mooie geschikte ruimte om gezamenlijk op de tacx te kunnen gaan trainen. Veel leden rijden hun rondjes in de winter thuis wel op de tacx maar hoe gaaf is het om dat een avond gezamenlijk te kunnen doen om zo ook elkaar lekker te kunnen motiveren.

                

Onze eigen Jan Oosterbroek is weer gestart met het geven van de training. Nadat hij een bewogen tijd achter de rug heeft zijn we erg blij dat hij weer tijd en energie heeft gevonden dit op zich te nemen. Met een stopwatch in de hand een een flink schema op papier weet hij de handbikers flink aan de gang te houden.

              

De voormalige bibliotheek in Wezep gaat tegenwoordig door als de Huiskamer van Wezep. Meerder clubs, organisaties, Noppes (een gratis kleding winkel voor de minder bedeelden) en nog veel meer vindt huisvesting in de huiskamer van Wezep. Een prachtige locatie waar wij enorm welkom zijn op de maandag avond en die ons een prachtige locatie biedt. voor de ouders en wachtende wordt lekker koffie gezet en kan er heerlijk droog en warm gekeken worden naar de handbikers die zich onder leiding van Jan flink in het zweet werken.
Neems een een kijkje op hun website www.dehuiskamervanwezep.nl

               

Wij zijn enorm blij dat we deze mogelijkheid krijgen, zo zullen onze handbikers nog sterker aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.
Mocht je bij het lezen en zien van de foto’s nou denken dat lijkt mij ook erg leuk om mij daar bij aan te sluiten om de winter zo lekker door te komen en toch nog lekker bezig te zijn dan kan dat uiteraard. neem dan even via de mail contact met ons op info@riversideracing.nl of vul het contactformulier op onze website in.
Wij zullen tot ongeveer maart 2019 binnen trainen, maar dat hangt wel een beetje van het weer af. Is het weer nog niet acceptabel dan zullen we lekker binnen blijven en anders zoeken we de frisse lucht weer op!

               

Gewoon een keertje komen kijken op de maandagavond bij deze toppers mag natuurlijk ook altijd!

Wie weet tot ziens in de Huiskamer van Wezep

By |november 29th, 2018|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Wintertrainingen zijn gestart