Beleving Handbikebattle 2018 van Sanne van Elst


Met veel spanning stond ik donderdag 14 juni aan de start van de Handbikebattle in Oostenrijk. Gezonde spanning, want die dag ging ik voor de tweede keer de Kaunertaler Gletscherstrasse beklimmen.  Zou ik net als vorig jaar boven kunnen komen en zou ik misschien mijn tijd kunnen verbeteren?  Het was fris aan de start en ik was blij dat het startschot klonk. Vol goede moed begon ik aan mijn ‘strijd’ met mijn opa als buddy. Het eerste traject tot aan het stuwmeer ging prima. Ruim binnen de tijd kwam ik steeds binnen. Ook het gedeelte langs het stuwmeer verliep vlot. Maar toen werd het toch wel wat zwaarder. Het werd warmer en mijn armen begonnen zeer te doen. Een massage van één van de buddy’s van een revalidatiecentrum hielp gelukkig. Samen met mijn opa begon ik aan de laatste haarspeldbochten. De finish kwam in zicht en na nog een paar keer goed adem gehaald te hebben, begon ik aan mijn laatste meters. Aangemoedigd door het publiek, het Zebra team, de medestrijders van Riverside en familie bereikte ik mijn doel. Totaal gesloopt en emotioneel! Maar het is gelukt! De top is bereikt en mijn tijd van vorig jaar is verbeterd. 

By |juni 21st, 2018|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Beleving Handbikebattle 2018 van Sanne van Elst